Om oss

Våra hundar

Vi skaffade oss tre hundar av blandras Schäfer / Komondor och vid det tillfället hade vi ingen aning om vilken typ av hund Komondor är.

Vid närmare utforskning kom vi fram till att det kunde vara en hund för oss. Vi hälsade på hos uppfödaren och blev förtujsta i valparna i den mån att istället för en blev det tre!!

Och så hundarna själva då

Första valpen som valde oss heter nuförtiden Valdo, han är aningens ljusare än brodern sin. Den andra valpen som valde oss heter Tumppu. Tredje valpen heter nu Jedi och han är mörkare än dem andra bröderna.


Valdo

är utforskande till sinnet och skall då vara med överallt där det händer,, eller om det inte händer, så kommer det att hända så småningom, vaktar gör han och är nyfiken på allt och inget, maten är god och matte är hans allt,, eller nästan iallafall,, den sk. "superhunden" som är flockledaren ser man upp till.

Tumppu

är lite lugnare av sig men vaktar gör han lika mycket som brorsan, det händer nästan lika mycket i hans liv och på ungefär samma sätt, mat? JA!! väldigt gott, och skyddsinstinkten är rätt stark hos honom, husse är det viktigaste han vet,, förutom den där "superhunden",, det är ju bäst vara kompis med den snubben,, superhundens fru verkar vara en schysst brud, även hon kramas med oss alla nästan så mycket som vi vill, det är skönt !!

Jedi

är lite lugnare av sig, vaktar,, ja-a, händer det saker och ting,, ja-a rå,,, mat är gott och så måste man brottas med brorsorna, såklart,

man är ju bara lite försiktig fortfarande eftersom han kom hem till oss igår,, ja från samma kull men hämtades först nu. Den där superhunden får väl uppdatera sidan vart efter tiden lider.

 

Vi har haft tur

för våran "dagistant" är ju jätteskön brud, djurvårdare och allt och hon har haft ledigt så att matte och husse kan gå i skolan och "superhunden" med sin fru kan skaffa lite krubb åt oss!!

Vi brukar släpa runt henne utomhus för att trötta ut henne så att hon kan ta en middagslur då hinner vi bröderna med dem viktiga ärenden ,, sörrö,,,

 
 
bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5