Meistä

Koiramme

Hankeimme sekarotuiset koiranpennut, Susikoira / Komondor ja sillä hetkellä ei meillä ollut aavistustakaan minkälainen koira Komondor oikeastaan on.

Hetken tutkiskelun jälkeen tulimme siihen tulokseen että koira voisi olla meille sopiva. Kävimme kasvattajan luona katsomassa pentuja joihin ihastuimme siinä määrin että kotiin tulikin kolme pentua yhden sijasta!!

Minkälaisia koiramme sitten ovat

Ensimmäinen pentu joka valitsi meidät on nykyään nimeltään Valdo, vähän vaaleampi väritykseltään kuin veljensä. Toinen meidät valinnut pentu on nimeltään Tumppu. Kolmas poika on nimeltään Jedi.


Valdo

on tutkija luonteeltaan ja on mukana kaikkialla missä tapahtuu ,, tai jos ei tapahdu, niin kohta tapahtuu, vartioi ja on kiinnostunut aivan kaikesta, ruoka on hyvää ja emäntä on hänen kaikkensa,, tai ainakin melkein,, nk. "superkoira" on lauman johtaja ja häntä arvostetaan.

Tumppu

on hieman rauhallisempi mutta vartioi kuten veljensäkin ,tapahtumia on hänenkin elämässään suurinpiirtein kuten veljellään, ruoka? KYLLÄ!! erittäin hyvää, ja suojelusvietti on vahva, isäntä on tärkein asia mailmassa,, paitsi se "superkoira",, paras olla kaveria sen hepun kanssa,, superkoiran vaimo tuntuu ihan hyvältä tyypiltä, hänkin halaa meitä melkein niin paljon kuin haluamme, se tuntuu hyvältä!!

Jedi

on hieman rauhallisempi, vartioi ,, kyllä, tapahtumia elämässä,, kyllä todellakin,,, ruoka on hyvää ja pitää painia veljien kanssa, tietty,

on vaan varovaisempi kun tuli kotiin vasta äskettäin,, kyllä, samasta pentueesta mutta haettiin vasta nyt. Tuo superkoira saa luvan päivitellä sivuja kunhan aikaa kuluu.

 

Meillä on onnea

meidän "päiväkotitäti" on ihan mkee mimmi, eläinten hoitaja ja kaikkee, hän on ollut vapaalla niin että emäntä ja isäntä ovat voineet käydä koulussa ja "superkoira" vaimonsa kanssa ovat voineet hommata pöperöä!!

Meillä on tapana riepottaa päivätätiä ulkona pitkin mäkiä väsyttääksemme hänet jotta sillävälin kun hän ottaa päivätorkut niin me veljekset ehditään tekemään kaikki tärkeät jutut,, näjetsen,,

bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5